Травень 20, 2017

Команда Ario долучилася до проведення у Рівному семінару  з актуальних практичних аспектів справ про банкрутство.

Спільний захід на тему “Практичні правові аспекти, що виникають в процесі провадження у справах про банкрутство” 19 травня 2017 р. провели Відділення АПУ в Рівненській області та Комітету АПУ з Конкурсного права.

Банкрутство від А до Я

Семінар пройшов на найвищому рівні.  Відкривав та модерував захід Голова відділення АПУ в Рівненській області Сергій Удовиченко. Спікерами на семінарі виступили Голова Комітету АПУ з конкурсного права, партнер Ario Law Firm Ірина Сербін, радник з кримінальної практики Ario Law Firm Владислав Грищенко, а також керівник департаменту комунікацій Ario Law Firm Володимир Бойко.

Банкрутство від А до Я

Ірина Сербін та Владислав Грищенко розповіли особливості та актуальні практичні аспекти справ про банкрутство. Окремо обговорили та особливу увагу приділили організації продажу майна в процедурах банкрутства. Топ-темою семінару стала кримінальна відповідальність і захист арбітражних керуючих у кримінальних провадженнях. На практичних прикладах спікери та учасники семінару обговорили всі “пікантні” нюанси даних питань.

Банкрутство від А до Я

У свою чергу, Володимир Бойко звернув увагу на важливість інформаційного захисту арбітражних керуючих у процедурах банкрутства та кримінальних провадженнях. На прикладах конкретних кейсів було продемонстровано значення “стратегії, адекватності та своєчасності” в комунікаціях зі ЗМІ у захисті законних прав та інтересів арбітражних керуючих та інших учасників процедури банкрутства.

Банкрутство від А до Я

Зазначимо, що члени АПУ Ірина Сербін та Сергій Удовиченко – є учасниками програми “Адвокат майбутнього”, яка закладає нові стандарти професії (що було відчутно в атмосфері заходу) і об’єднує адвокатів з усієї України.

Банкрутство від А до Я

Більше світлин, а також оригінальну новину читайте на сайті Асоціації правників України за посиланням.