31.07.2020

ULF 2020. Ario Law Firm – у лідерах

Дослідження Ukrainian Law Firms 2020, що проводить видання «Юридична практика» для іноземних клієнтів, вже вп`яте визнає команду Ario Law Firm однією з кращих на ринку. Відзнаки Ario Law Firm отримує в практиках «Банкрутство», «Кримінальне право та White-Collar Crime», а також «Судова практика». Старший партнер Ario Law Firm Юліан Хорунжий відзначений одразу у двох номінаціях і вже вп’яте він стає кращим юристом у сфері банкрутства.

Так, в індивідуальному рейтингу топ-5 практики «Банкрутство» старший партнер Ario Law Firm Юліан Хорунжий посідає 1 місце. Партнерку Ario Law Firm Ірину Сербін вчергове визнано помітною персоною цією практики. Також до переліку помітних персон сфери банкрутства увійшов керуючий партнер Ario Law Firm Олексій Воронько. Ario Law Firm – традиційно у п`ятірці лідерів серед компаній, що спеціалізуються на банкрутстві та реструктуризації.

«Значною мірою команда практики банкрутства Ario Law Firm відома своєю участю в резонансних справах … На даний час фірма працює над широким спектром процедур ліквідації та управління зобов’язаннями, стягнення заборгованості, реалізації активів, розробки планів реструктуризації і спорів про неплатоспроможність. Команда практики банкрутства працює в тісному контакті з командою кримінальної практики, розглядаючи складні справи … У 2019 році у резонансній процедурі банкрутства Миколаївського суднобудівного заводу “Океан”, незважаючи на кримінальні провадження, було продовжено погашати борги по зарплаті колишнім співробітникам на суму понад 3 мільйони доларів США. Також минулого року банки продовжували залучати фірму для представлення своїх інтересів у забезпеченні вимог кредиторів. До трьох представлених партнерів – Олексія Воронька, Юліана Хорунжого та Ірини Сербін, яких називають мотивованою і відповідальною командою, – у якості партнера долучився Андрій Філик. У жовтні 2019 року ця практика була укріплена приходом Руслана Сидоровича (раніше народний депутат України) в якості партнера», – зазначається у дослідженні.

Команда Ario Law Firm традиційно визнається у розрізі Кримінального права та White-Collar Crime. Цього разу фірму не просто відзначили серед помітних фірм практики – Ario Law Firm увійшла до топ-10 провідних фірм, що спеціалізуються на кримінальній практиці та White-Collar Crime. Партнер Ario Law Firm Євген Грушовець вчетверте стає помітною особистістю цієї сфери.

«Кримінальна практика Ario Law Firm демонструє зростання досвіду у резонансних та важких справах. Команда має глибоку експертизу та великий досвід розслідування ділової діяльності, службових злочинів, злочинів, пов’язаних з приватною власністю та інших злочинів, пов’язаних з комерційною діяльністю клієнтів. У 2019 році команда, представлена партнерами Юліаном Хорунжим, Євгеном Грушовцем та Русланом Сидоровичем, захистила інтереси мера Львова Андрія Садового в Апеляційній палаті Вищого Антикорупційного суду… Серед інших клієнтів фірми – політики, члени Верховної Ради та місцевих рад, чиновники, відомі правозахисники, а також корпоративні клієнти», – пишуть у дослідженні Ukrainian Law Firms 2020.

Втретє рейтинг Ukrainian Law Firms визнає Ario Law Firm у розрізі «Судової практики». Також відзнаку у цій сфері отримує і старший партнер фірми Юліан Хорунжий.

«Судова практика в Ario Law Firm представлена в основному представництвом, а також захистом бізнесу в процесі банкрутства, стягнення боргів та майнових спорах. Підтримується командою кримінальної практики фірми… Нещодавно команда захищала інтереси ТОВ «Автодом» (в особі ліквідатора) у спорі щодо міжнародного розшуку та повернення активів за іпотечним кредитом, виданим колишньому керівництву на будівництво нерухомості. Команда також представляє інтереси готельного комплексу «Либідь» у корпоративному спорі у зв’язку з рейдерською атакою на корпоративні права… Практику очолює Юліан Хорунжий, старший партнер», – сказано у дослідженні.