05.07.2017

ULF-2017: визнання Ario Law Firm зростає

До лідерства у традиційному для Ario банкрутства додалося визнання у кримінальній практиці.

ULF-2017 підтверджує лідерство старшого партнера Ario Law Firm Юліана Хорунжого (він знову на 1 місці у персональному топ-5) у практиці банкрутство, а також визнає помітну роль у розвитку цієї практики Ірини Сербін (як і в ULF-2016, Ірина знову у топі визначних особистостей практики банкрутство). Ario Law Firm – у топ-5 фірм-лідерів практики банкрутство.

Окрім цього, Ukrainian Law Firms-2017 став для Ario Law Firm справжнім проривом: до визнання у традиційній для нас практиці реструктуризація/банкрутство, додалося визнання департаменту захисту у кримінальних провадженнях! Команду Ario Law Firm було визнано помітною у практиці “Кримінальне право” завдяки активній (зокрема, і публічній) позиції партнера Євгена Грушовця та радника кримінальної практики Владислава Грищенка. Упорядники відзначили вражаючий портфель справ, у яких Ario Law Firm надає захист – це близько 40 справ. А Євгена Грушовця (який “був активним у резонансних публічних справах”) було визнано серед помітних практикуючих особистостей практики!

Нагадаємо, перше визнання довідника для іноземних клієнтів Ukrainian Law Firms команда Ario отримала у 2014 році. Тоді старший партнер Ario Capital Group (так ми називалися до 2016 р.) Юліан Хорунжий увійшов до топ-5 персонального рейтингу юристів у сфері банкрутство із 4-ю позицією. Вже у 2015-му Юліан піднявся на ще одну сходинку, посівши 3-тє місце. А в 2016 упорядники ULF присуджують старшому партнеру Ario Law Firm 1 місце, тим самим визнаючи Хорунжого беззаперечним лідером практики банкрутство на юридичному ринку України. Окрім цього, партнер Ario Law Firm Ірина Сербін – у 2016 визнається визначною практикуючою особистістю практики банкрутство.

Командне визнання Ario довідником Ukrainian Law Firms прийшло у 2015-му. Тоді Ario Capital Group увійшла до топ-5 фірм-лідерів практики банкрутство. У 2016 р. це досягнення фірма повторила вже під брендом Ario Law Firm.