31.08.2020

zLAWYERS: вся правда про команду Ario Law Firm

Ми думали про рефреш бренду до нового бізнес-сезону, ми шукали ідеї, а в результаті знайшли дещо більше. Ми знайшли усвідомлення того, ким насправді завжди були, ким є, і, сподіваємося, ким залишимося в майбутньому. Ми знайшли zLAWYERS.

Отже, дозвольте представитися.

• zLAWYERSце про здорову «спортивну» злість, яка допомагає діставатися мети та отримувати великі перемоги. В тій же мірі це про дуууже агресивний захист наших клієнтів, який не залишає опонентам шансів.

Саме ця злість допомагає нам розв’язувати найскладніші задачі клієнтів, отримувати гучні перемоги у судах та домагатися справедливості навіть у «безнадійних» ситуаціях.

Хочете дізнатися про це більше? Подорожуйте нашим оновленим сайтом і ви побачите заплутані кейси та історії успіху нашої команди у справах ДП «Укрбуршитн», суднобудівного заводу «Океан», громадянина Польщі Олександра Орлова,  Укрексімбанку щодо повернення у власність великого логістичного центру під Києвом, казахстанської опозиційної журналістки Жанари Ахметової, ТОВ Екор ТЗ, мерів Львова, Миколаєва та Скадовська, багатьох відомих політиків, посадовців, бізнесменів, а також підприємств, фінансових установ та багато інших.

• zLAWYERSце про нульову толерантність до шахраїв і недобросовісних опонентів.

Тільки злоєри могли навмисно вкласти кошти у відому фінансову піраміду, щоб стати потерпілими і вплинути на притягнення відповідальних за шахрайську схему осіб до відповідальності. Привіт, B2B Jewelry 😉.

• zLAWYERSце про чесність. Ми чесні з собою та клієнтом. Ми завжди говоримо правду, навіть, якщо вона може не сподобатися представникам влади, правоохоронним органам, співробітникам судової системи, опонентам чи підписникам на фейсбуці.

До речі, одного разу за це ми навіть отримали прізвисько #ДикіЛюди, яке певний час було чи не нашою візитівкою. Але з тих пір пройшло декілька років і сьогодні ми констатуємо, що еволюціонували до zLAWYERS.

• zLAWYERS це про зміни, які ми не просто сприймаємо, а які ми самі впроваджуємо.

Якщо коротко:

• це наша команда стояла у витоків ринку електронної торгівлі майном банків-банкрутів
  • це наша команда докорінно змінила сферу банкрутства в Україні
  • це наша команда домоглася впровадження реформи виконавчого провадження
  • це представники нашої команди проводили переатестацію прокурорів до Офісу Генерального прокурора та регіональних прокуратур.

А ще ми долучилися до розробки низки важливих законопроектів, які згодом стали законами та вплинули на розвиток України.

• zLAWYERSце про творчість, гумор та драйв.

У чому нас точно не можна «запідозрити», так це у консерватизмі, притаманному юридичному ринку. Ми шукаємо нестандартні рішення та любимо покреативити як у професійній площині, так і для вашого та нашого «фану». Творчість надихає нас ставати кращими у професії та відкривати нові грані власних можливостей.

Це наш керуючий партнер переспівує Елвіса Преслі, це наш партнер кримінальної практики  читає реп про Конституцію, це усі наші партнери, адвокати та інші співробітники освоїли чи не найскладніший жанр – кіно. І, повірте, нам ще є, чим вас здивувати – як у професійному плані, так і у творчих експериментах.